Dagens recept

Om Dagens recept

Dagens recept handlar självklart om recept. Närmare bestämt recept på lite lyxigare vardagsmat som oftast är enkel att laga och använder någorlunda billiga ingredienser. Tanken är att det ska komma ett nytt recept varje dag.

Jag som skriver här heter Pernilla och tycker som du kanske har gissat att det är väldigt roligt med mat. Och ja, jag provlagar alla recept innan de dyker upp här! Det här är vad jag själv äter till middag.

Jag inspireras ofta av Arlas recept, men vill gärna göra om dem. Så om du känner igen en del av recepten här, vet du varifrån.

Har du tips, frågor eller kommentarer är du välkommen att höra av dig till mig. Använd gärna mitt kontaktformulär för det.

Mer på Dagens Recept

Syndikering/XML-flöde

Vill du veta när det kommer ett nytt recept på Dagens recept? Skaffa en nyhetsläsare och prenumerera på mitt XML-flöde.