Dagens recept

Ost & Vin Nya smaker till vardag och fest

Kombinera ost och vin

Ost & Vin Nya smaker till vardag och fest

Nu har det kommit en smart bok om ost och vin. Den innehåller både recept, vintips, spännande och nytänkande kombinationer. Den tar dig med på en resa bland världens ostar och fakta om vin- och ostframställning.

Boken är indelad i några avdelningar med fakta om vin- och olika sorters ostframställning, hur man gör en ostbricka på nytt sätt inklusive vintips, smårätter på ost, ost i mat, soppor, ost från hela världen, och till sist får vi följa med på en lyxig ostpicknick i danska Hornbæk med magiskt vackra och stämningsfulla bilder.

Ost & Vin känns som en nytänkande receptbok - mycket inspiration och matnyttig fakta. Det finns en snabb genomgång hur man framställer ost respektive vin, och vad det är som gör att vissa viner, ostar och mat passar så otroligt bra ihop - och vad det är som gör att vissa kombinationer bara havererar.

»Konsten är inte att köpa en märkvärdig ost utan göra något märkvärdigt av en vanlig ost« som Torbjörn Berner själv säger.

Ost & Vin - nya smaker till vardag och fest är skriven av Torbjörn Berner och ges ut av Kvibille/Arla Foods i samarbete med Harlequin förlag och finns till försäljning från vecka 45, 2009. Cirkapriset är 99 kr.

Kommentarer

Postad av Morten Pedersen 2009-12-03, 21.17

Dette høres ut som en interessant bok, kanskje jeg skal prøve å få tak i den.

Skriv en kommentar

Mer på Dagens Recept

Syndikering/XML-flöde

Vill du veta när det kommer ett nytt recept på Dagens recept? Skaffa en nyhetsläsare och prenumerera på mitt XML-flöde.