Dagens recept

Fira! midsommar, jul & påsk

Helgmat från Arla

Fira! midsommar, jul & påsk

1999 kom Arlas Kokbok, och 2007 var det dags för Arla Kökets bästa. Nu kommer kokboken Fira! midsommar, jul & påsk med lättlagade recept för årets största mathögtider och festliga tillfällen, så här lagom inför adventsmys, glöggmingel, jul och nyårsfirande.

Boken innehåller 180 recept från Arlaköket, indelat i midsommar, jul och påsk. Självklart finns det även recept som funkar till festliga tillfällen året om. Dessutom innehåller boken tips på överraskande goda placeringskort, ätbara blommor och hur man lyckas med pepparkakshuset.

Boken är snyggt och tydligt layoutad och färgkodad i de tre olika avdelningarna midsommar, jul och påsk, och det finns mängder av läckra och inspirerande matbilder. Dessutom är det både bufférecept, varmrätter, och efterrätter så att det finns mycket att välja på beroende på i vilket sammanhang man ska bjuda maten. Boken har praktisk ringbindning med laminerade pärmar som är lätta att torka av.

Fira! midsommar, jul & påsk ges ut av Arla Köket i samarbete med Harlequin förlag och finns till försäljning från vecka 43, 2009. Cirkapriset är 99 kr.

Skriv en kommentar

Mer på Dagens Recept

Syndikering/XML-flöde

Vill du veta när det kommer ett nytt recept på Dagens recept? Skaffa en nyhetsläsare och prenumerera på mitt XML-flöde.