Dagens recept

Arkiv för oktober 2007

Pasta med chilli- och limeräkor

Lyxigt och snabblagat

Pasta med chilli- och limeräkor

Räkor och pasta är romantisk mat. Med Abbas Snabba Fredagsräkor som grund är middag för två gjord på ett kick. Bara koka pasta och tillsätt resten av ingredienserna rätt ner i kastrullen och låt stå på eftervärmen några minuter.

Kasslergratäng med purjolök och banan

Allt i en form

Kasslergratäng med purjolök och banan

Som jag tidigare har nämnt så gillar jag gratänger av olika slag. Perfekt med bara en form att servera ur, och allt sköter sig självt i slutet. Enkelt att förbereda, bara spara gratineringen till sista stund.

Ny kokbok från Arla Köket

Läckert bidrag till kökshyllan

Arla Kökets Bästa

En av mina största inspirationskällor när det gäller matlagning är arla.se. För åtta år sedan gavs Arlas kokbok ut med massor av schyssta recept. Och nu kommer uppföljaren Arla Kökets Bästa. Här har Arla samlat de mest efterfrågade recepten från arla.se i en kokbok fylld med läckra recept och snygga bilder. Hela kokboken ger ett mycket proffsigt och inspirerande intryck.

Tävling: Vinn en flatscreen-TV

Leta bananer

I dag startar tävlingen Bananjakten på Dagens recept. Björnen Baloo har tappat alla sina bananer över hela Internet och en av dem finns på den här webbplatsen. Hittar du flest bananer har du chansen att vinna ett av tre hemmabiopaket med flatscreen-tv från LG.

Tävlingen arrangeras i samband med att Disney ger ut Djungelboken på DVD, premiär den 17 oktober 2007.

Mer på Dagens Recept

Syndikering/XML-flöde

Vill du veta när det kommer ett nytt recept på Dagens recept? Skaffa en nyhetsläsare och prenumerera på mitt XML-flöde.